Wat is dapoxetine?

Dapoxetine is geen erectiemiddel, maar een ingredient dat wordt gebruikt voor de behandeling van vroegtijdige zaadlozing (PE) bij mannen. Vroegtijdige zaadlozing is een veelvoorkomend seksueel probleem bij mannen, waarbij ze tijdens seksuele activiteit voortijdig ejaculeren.

Dapoxetine is een selectieve serotonine-heropnameremmer (SSRI) die werkt door de serotonine-activiteit in de hersenen te verhogen. Hierdoor kan het de ejaculatietijd verlengen en mannen helpen langer te genieten van seksuele activiteit.

Het is belangrijk op te merken dat dapoxetine niet bedoeld is als behandeling voor erectiestoornissen (ED). Erectiemiddelen zoals sildenafil (Viagra), tadalafil (Cialis) en vardenafil (Levitra) zijn geneesmiddelen die specifiek zijn ontworpen om mannen te helpen een erectie te krijgen en te behouden.

Het is altijd raadzaam om uw arts te raadplegen voordat u een medicijn gebruikt voor seksuele problemen. Uw arts kan u adviseren over de beste behandelingsopties voor uw specifieke behoeften.

Dapoxetine erectiemiddelen

Winkelwagen